Esimerkiksi jauhelihakastikkeen kastikeosuudesta saa aivan mielettömän makuisen niin, että jlihan ruskistuessa pannulla heitetään erilliseen astiaan:
kaksi tai useampi tomaatti
tuoretta basilikaa
loraus öljyä
mustapippuria
1 chili (tai useampi, riippuu tietysti tulisuudensietokyvystä ;))
ripaus suolaa
valkosipulin kynsi
(loraus kermaa)
Sitten vaan sauvasekoittimen töpseli seinään ja surrur ainekset sekaisin. Itse tykkään kastikkeesta, jossa on vähän tekstuuria, joten ei kannata villiintyä sen sauvan kanssa eikä pilkkoa tomaatteja liian pieniksi, jotta kastike ei mene aivan litkuksi (toki hyvää se niinkin on). Valmiin kastikkeen voi joko kaataa pannulle lihaksien seuraksi hieman kiehahtamaan tai sekoittaa erillisessä kulhossa pastan kanssa.
Nyt ei ole valitettavasti kuvaa tästä herkusta mutta tähän säkkisikaan kannattaa uskoa ;).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti