keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Erikoisen hyvänmakuinen vihersmoothie

Kiitos Oman elämänsä pieni, suuri pudottaja -blogille tästä uskomattoman herkullisesta, ja ennen kaikkea terveellisestä, smoothiereseptistä, jonka vihdoin sain aikaiseksi valmistaa eilisten treenien jälkeen. Ainesosia katsoessani olin kieltämättä ennakkoluuloinen, mutta lopputulos oli vaan jotain NIIN hyvää, että tästä tulee ehdottomasti uusi vakkari. :)


3 dl mantelimaitoa

1 mitallinen heraproteiinia (n. 0,5dl, itse käytin jotain kaapista löytynyttä suklaanmakuista, toimi ihan hyvin sekin :)) 

puolikas banaani

puolikas avocado

6 kpl jäisiä pinaattikuutioita tai nipullinen tuoretta pinaattia

(ruokalusikallinen viherjauhetta ja 1 tl marjaaronia -jauhetta, mitä ikinä se sitten onkaan) 


Nuo viimeisenä listalla olleet superfoodit skippasin suosiolla, olen vielä niin noviisi sillä saralla etten raaski lähteä sijoittamaan moisiin, enkä siis todellakaan tiedä mitä noi edes on. Niitä kuitenkin voi oikeinkin hyvin kuulemma sekaan lisätä, joten niin tehköön ken mieliköön. 

Näillä mittasuhteilla saa aikaiseksi yhden lasillisen. Teen yleensä isomman satsin kerralla, jotta smoothieta on sitten valmiina kun mieli tekee, mutta tämän kanssa uskoisin, että tuoreus on valttia eikä jääkaapissa muhinut litku enää välttämättä olisi yhtä hyvää.

Tähän väliin en myöskään voi olla hehkuttamatta maailman parasta blenderiä, nimittäin Wilfan BL-1200 -mallia (löytyy myös uudempi, tehokkaampi versio). Aikaisemmin käytössäni oli OBH Nordican vehje, joka piti järkyttävää ääntä muttei saanut mitään aikaiseksi. Onnekseni se kärähti kuitenkin hyvinkin nopeasti ja pääsin vaihtamaan tähän. Muutamassa minuutissa on jättimäinen kulhollinen hyvää valmiina, ääni toki on kova mutta jäisetkään ainekset eivät tuota tälle tehovehkeelle vaikeuksia. Suosittelen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti