perjantai 18. syyskuuta 2015

Myöhäisillan hehkutukset

Oli pakko tulla vielä pikaisesti lukkopainitreenien jälkeen hehkuttamaan! Olen niin täpinöissäni etten muista yhtäkään harjoittelemamme muuvin nimeä mutta käytännössä vähän kuristeltiin ja opittiin myös uusi mount, jossa pötkötellään kyljellään lähes vastustajan kaulan päällä. Erinomainen selitys, eikö :D Yritin kaivaa videota tai kuvaa aiheesta mutta vähän huonot lähtökohdat löytää mitään kun ei tosiaan muista nimityksiä. No mutta enivei, oli superkivaa oppia taas uutta mutta vielä kivempaa oli se, mitä tapahtui treenien päätteeksi.

Valmentajamme ilmoitti, että tästä eteenpäin alamme aina treenien lopussa sparraamaan toisiamme tehtäväpainin muodossa: tarkoittaa siis sitä että molemmilla osapuolilla on jokin tehtävä, jonka suoritettuaan osat vaihtuvat. Kun erä päättyy, vaihtuu pari.

Tänään tehtävänä oli, että side mountissa päällä olevan täytyi tehdä kaikkensa pitääkseen vastustaja allaan ja alla olevan piti puolestaan sitten tietysti tehdä kaikkensa päästäkseen pois mountin yliotteesta ja saadakseen guardin. No, alla ollessani en kauhean vahvoilla ollut, kolmea kanssatreenaajaa vastaan painiessani onnistuin yhdelle saamaan half guardin (mikä ei sekään kyllä huono ollut, vastassa oli nimittäin paaaljon minua isompi mies). Kun vuoroni tuli mountata, ainoastaan yksi neljästä onnistui saamaan guardin. Erityisesti viimeisestä olen TODELLA ylpeä, vastassa oli nimittäin tosi treenattu, isokokoinen mies, joka teki piruvie kaikkensa muttei silti onnistunut pakenemaan. Enkä edes räpeltänyt kauheasti, käytin opeteltuja tekniikoita ja kävipä valmentajakin kehaisemassa taisteluani. Erän loputtua oli parini myönnettävä tappionsa ja hölmistyneenä hän kehui kuinka yllättävän hyvin olin hänet saanut pidettyä aisoissa.

AIVAN järjettömän hyvä fiilis!

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä siinä itellekin tulee kieltämättä aikamoinen motivaatiobuusti kun huomaa ettei ihan kaikki opit oo menny harakoille :D alkutaipaleella vasta ollaan mut tästä on hyvä jatkaa :)

      Poista